Sorsfordító változások jönnek ősszel - Nagy lélek-teszt

Sorsfordító változások jönnek ősszel – Nagy lélek-teszt

Sorsfordító változások jönnek ősszel – Nagy lélek-teszt. Nézd meg alaposan ezt a gyönyörű képet és válassz ki róla egy olyan részletet, ami valamiért felhívta magára a figyelmedet. A hold? A fa? A fények? A szikla? Melyiket választod?

Sorsfordító változások jönnek ősszel - Nagy lélek-teszt

Szikla – Ősszel minden meg fog változni

Nagyra értékeled a stabilitást és a teljességet, őszinteséget, ez különösen így lesz ősszel.. Megbízható személy vagy, mindig lehet rád számítani, az ígéreted betartod. Olyan vagy, aki büszke arra, hogy mindig odafigyel a részletekre. Néha érdemes azonban egy kicsit engedni, lazítani a szabályokon és így sokkal szebb, teljesebb lehet az életed.

Fa

Szereted a biztonságot az életed minden területén. Inkább ne legyen semmi komolytalan vagy extra, ha nem látod hasznát. A spontán dolgok távol állnak tőled. De ha néha nem előre tervezett dologban, élményben lenne részed rájönnél, hogy ez valójában nagyon izgalmas és feltölti a lelkedet. Ősszel csak indulj el, nézz körül magad körül. Vedd észre az apróságot, a szépet, a részleteket. Az élet szép, éld meg teljesen.

Csillag

Valószínűleg van valamiféle kreatív oldalad, amit valamilyen módon próbálsz féken tartani. Lehet, hogy szereted a zenét vagy a művészetet; mégsem próbálod ki magad benne. Félsz a kudarctól és attól, hogy kigúnyolnak az álmaid miatt. Itt az ideje azonban a teljes életnek, amibe az álmaid beteljesítése is beletartozik. Higgy magadban!

Hold

Úgy érzed, a problémád a tied, és senkit sem kell terhelned vele. Csak tartsd észben, hogy a valódi énedet a világ elé tárni nem rossz dolog. Mindannyian emberek vagyunk. Hinned, bíznod kell magadban jobban. Így vagy jó, nem kell megváltoznod senki kedvéért. Legyél büszke arra aki és ami vagy!

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldalunk: ITT >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük