Neked hányadikán volt az esküvőd? Most kiderül boldog leszel-e

Az esküvő dátumán is múlik a boldogság, állítják az asztrológiában jártas szakemberek. A kedvező esküvői dátum kiválasztása pozitív energiát hozhat a házasságba, és tartóssá, kiegyensúlyozottá, harmonikussá teszi azt.

Neked hányadikán volt az esküvőd? Most kiderül boldog leszel-e

Fontos, hogy pozitív erővel rendelkező időpontot, dátumot, napot, válasszatok az esküvőre, mert ez pozitív energiát és harmóniát hoz a házasságba, és így biztosítja, hogy minden nehézséget sikeresen leküzdjetek. Együtt. Ha boldog házasságot szeretnél, ezen a napon kell kell megtartani az esküvőt.

A számok összege idén nyolc (2+0+2+4), ami egy férfi és egy nő végtelen szerelmét szimbolizálja.

Ezek a legjobb dátumok esküvőre, ha boldog akarsz lenni mindig a házasságodban:

Ha szerencsés hónapokról van szó, akkor az az augusztus és a november. Ha pedig dátumokról beszélünk, akkor az előbb említett hónapok 2., 8., 13., 14., 17., 20., 25. és 29. napja a legszerencsésebb.

A kínai horoszkóp szerint a házasságkötés legszerencsésebb napja augusztus 8.

A nyolcas szám a végtelent jelenti. A házasságban a férj és a feleség közötti végtelen szerelmet szimbolizálja.

Mivel augusztus az év nyolcadik hónapja, a nyolcas szám kettős jelentéssel bír, és a hatása is felerősödik.

Természetesen egy párkapcsolat, házasság sikere, a felek boldogsága nem csak és kizárólag a számokon múlik. Minden egyes napot meg kell élni, örülni kell az életnek, az együtt töltött időnek és annak, hogy ilyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok.

Vigyázzatok a boldogságotokra és ne vegyétek természetesnek. Minden egyes együtt töltött nap ajándék. Örüljetek minden pillanatnak és mutassátok ki mindig amit éreztek.

Ne felejtsétek el azt sem, hogy biztosan lesznek nehezebb időszakok, mélypontok és ha elég erős a kötődés, akkor együtt minden akadályt le fogtok tudni győzni. Mert ketten együtt vagytok igazán erősek, kiegészítitek egymást. Szeressétek egymást mindig. Minden nap. És akkor nem lehet baj!

Miklós Edit

FORRÁS

Kép: stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük