Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében

Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében

Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében.

Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében

Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében, az igazi énjét ugyanis szinte senki sem ismeri.

Szeretsz beszélni, hatalmas energiáid vannak, mindig a társaság középpontja vagy. Nagyon izgalmas személyiséged van, melletted sohasem lehet melletted unatkozni.

Ez a nagy pörgés, nagy vidámság, nagyon aktív élet azonban sokszor elfedi a valóságot, az igazat a valódi személyiségedről. Azt titkolod a világ elöl, hogy félsz, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról, fájdalmadról mesélni. Pedig óriási súly nyomja a válladat, szívedet, lelkedet.

Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Így reménykedsz abban, hogy el tudod felejteni a sok rosszat, amit átéltél.

De ez csak egy álca. Jó hamis álca. A lelkedet ugyanis mindig beárnyékolja a szomorúság egészen addig, amíg szembe nem nézel ezekkel.

Szereted feszegetni a határaidat az élet minden területén. Sok barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot.

Csak olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is. Azt viszont óriási lelkesedéssel végzed. Nagy álmod a siker, az elismerés és ezért mindent meg is teszel becsülettel, példaértékű kitartással.

Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged.

Ez a csillagjegy óriási titkot hordoz a szívében: Vízöntő.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük