Jön vagy megy ez a ló? Hihetetlen mit jelent a válasz

Jön vagy megy ez a ló? Hihetetlen mit jelent a válasz

Jön vagy megy ez a ló? Hihetetlen mit jelent a válasz. Az biztos, hogy legalább ugyanannyian válaszolják azt, hogy távolodik, mint amennyien biztosak abban, hogy közeledik a ló a képen.

Most egy igen érdekes elemzése következik a válaszodnak, azaz annak, hogy szerinted jön vagy megy ez a ló?

Jön vagy megy ez a ló? Hihetetlen mit jelent a válasz

Megy a ló? Szerinted távolodik?

Magányos vagy, egyedül érzed magadat, mindent és mindenkit távolinak, elérhetetlennek érzel. Olyan, mintha most nem lenne melletted senki és nincs olyan ember, aki foglalkozna veled. Akit érdekelne mi van veled, hogy vagy. Nem vagy boldog. Egyedül érzed magad és szinte csak fájdalmas, szomorú, lehangoló érzések vannak benned.

Ha azt érzed menned kell, itt az ideje a változásnak. Gondolj át mindent alaposan, mérlegelj, gondolj a rosszra, a jóra egyaránt. Arra, hogy mit nyerhetsz és arra is, hogy mit veszíthetsz. A döntésed akkor lesz helyes, ha nem meggondolatlanul hozod meg, hanem szánsz rá időt, energiát. A boldogság a te kezedben van.

Jön a ló? Szerinted közeledik?

Nem jó ott, ahol vagy, nem érzed jól magadat. Olyan mély szomorúság költözött a szívedbe, hogy szó szerint padlót fogtál. Sötétben tapogatózol és nem látod a kiutat, a megoldás nem jön. Az életed zsákutcába került, vajon merre tovább? Ezen zakatol folyamatosan az agyad. Nagyon nehéz időszak ez az életedben.

Az már egy jó dolog, ha felismered baj van. Mert amíg ezzel nem szembesülsz, a megoldás sem fog megérkezni sohasem. Gondold át miért nem jó most az életed! Miért nem vagy boldog? Minek kellene változnia ahhoz, hogy ismét mosolyogni tudjál? Hová tűntek el a céljaid, álmaid, sőt te önmagad hova tűntél? Keresd meg újra a lelkedet, személyiségedet, szívedet, azt, hogy ki is vagy te valójában. A boldogság kulcsa ebben rejlik.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: as.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük