Sorsdöntő változás lesz ennek a 3 csillagjegynek az életében

Sorsdöntő változás lesz ennek a 3 csillagjegynek az életében

Sorsdöntő változás lesz ennek a 3 csillagjegynek az életében

Sorsdöntő változás lesz ennek a 3 csillagjegynek az életében. Mindegyik esetben a múlt az, ami befolyásolja a jelent és ez akadályozza a boldogságot, a fejlődést.

A lezárás minden esetben sorsdöntő. Hiszen ha ide, ehhez a fordulóponthoz eljutsz, utána megkönnyebbül a lelked és egy új, igazán boldog élet várhat rád.

Kos – Sorsdöntő fordulat jön, de ide nehéz út vezet:

Már nem is nagyon hittél a változásban, annyi rossz, fájó történt mostanában veled. egyik csapás jött a másik után és ráadásul olyan helyekről érkezett, amire sosem gondoltál volna. Engedd el a múltat végre és azt, ami történt. Helyette gondolj a jövőre, mert a nyár végre kedvező lesz a számodra. Ne pazarold az erődet fölösleges dolgokra. Nem tudsz már változtatni semmin. Lehet hogy sok dolgot másképp csináltál volna, de ezen már kár rágódnod. Ami megtörtént, az megtörtént, úgysem lehet már rajta változtatni. A jelenben élj. A mának.

Bika

Gondold át mi volt, mi történt és azt is, hogy vajon mi vezetett idáig az életedben. Keresd fel az érintetteket, akármennyire nehéz lépés is ez. Haragszol rájuk? Bizonyára. fájdalmat okoztak a lelkednek? Igen. De ha ezen nem tudsz továbblépni, akkor tenned kell valamit. A szavak erejében hiszel, nem a menekülésben. Menj, keresd meg őket és beszéljétek át, hogy mi történt. Ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni és le tudd zárni. Korrigáld a múltbéli hibákat, hogy többé ne követhesd őket el. Nem leszel mindig ilyen naiv és nem leszel mindig megbántva. Mert tanultál az esetekből és már nyitottabb szemmel-lélekkel jársz az utadon. Már megtanultad miből ismerhető fel az érdek ember, a hamis érzelem.

Ikrek

Felejtsd el a régi sérelmeket, fájdalmakat, adósságokat, rossz, fájó emlékeket. Hiába foglalkozol ezzel ennyit, nem lesz változás. Az emberek csak ritkán változnak meg. Aki korábban becsapott, már nem lesz hozzád soha jó. Ha hosszú idő után már senki sem fizeti vissza az adósságokat, tehetsz bármit, nem lesz eredménye. Csak fájni, bántani fog mindig és mindig és mindig. Ez a csalódottság pedig az egész életedet beárnyékolná. Legyél erős, zárd le, engedd el. Hagyd, inkább tanulj ebből a súlyos leckéből. Jól jegyezd meg mi történt, hogy máskor ne ess ugyanebbe a hibába, ugyanakkor engedd el a múltat, és az életed könnyebb lesz. 

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük