Ez a legnagyobb nehézség az életedben - Különleges teszt

Ez a legnagyobb nehézség az életedben – Különleges teszt

Ez a legnagyobb nehézség az életedben – Különleges teszt, amiből fontos dolog derülhet ki. Ha tudod mi a baj, akkor van lehetőség a megoldásra is. Nézd meg ezt a képet, melyiket vetted észre először?

Ez a legnagyobb nehézség az életedben - Különleges teszt

Az egyest láttad meg először? Ez a nehézség uralkodik most az életedben:

Az idő okoz gondot neked, de nem a hagyományos értelemben. Mire is értjük? Túl jószívű vagy, túlságosan jó ember vagy és emiatt sokszor nem veszd észre azt, azokat, akik le akarnak húzni, akik ártani akarnak neked. Nem látod azonnal kik az irigyeid, rosszakaróid. De idővel kinyílik a szemed és ez nagyon tud fájni. Idővel mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Nincs bocsánat. Nincs második esély. A fájdalom, a csalódás, amit okoztak, örökre a szívedben marad. Ez pedig nagyon nehéz neked, fáj, nem érted miért teszik ezt….

A második?

Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet. Ez a legnagyobb nehézség az életedben. Sokat csalódtál már, hiszen elsőre mindig a másik arcát mutatják neked az emberek. Elvakítanak az álarcukkal és időbe telik, mire rájössz mi és ki lapul ott igazán. A csalódások miatt már nehezebben nyitsz, nehezebben bízol meg és nehezebben mutatod ki az igazi érzelmeidet. Hosszú munka és idő az, mire valaki a bizalmadba férkőzik és te nagyon figyelsz közben mindenre. A legapróbb jelre is menekülőre fogod. Mert azt érzed, így nem érhet több csalódás.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük