Ez a növény balszerencsét és negatív energiát hoz a lakásba - Dobd ki, ha jót akarsz

Ez a növény balszerencsét és negatív energiát hoz a lakásba – Dobd ki, ha jót akarsz

Nem mindegy mi van a lakásban és az sem, hogy mit hova teszel. A feng shui szerint több olyan növény is van, amelyik balszerencsét és negatív energiát hozhat a lakásba és ezzel együtt az életedbe.

A feng shui szakértők úgy vélik, hogy bizonyos növények kiszívják a lakásban élők szellemi erejét, viszályt, bajt, gondokat és balszerencsét hoznak a kapcsolatokba, az életbe. Kifejezetten rossz hatást fejtenek ki kis terekben, szűk lakásokban.

Az ilyen negatív kisugárzásúak közé tartozik az egyik legkedveltebb, legdivatosabb dísznövény is. Ez a Monstera, azaz közismertebb nevén a könnyezőpálma.

Ez a növény balszerencsét és negatív energiát hoz a lakásba - Dobd ki, ha jót akarsz

Szakértők úgy vélik, nem kell véglegesen lemondani róla, hiszen gyönyörű növény, de otthon semmiféleképpen nem érdemes tartani. Helyette inkább közintézményekben, gazdasági társaságokban, tágas irodákban, nagyobb négyzetméterű, sok embert foglalkoztató munkahelyen kellene tartani. Tehát ott, ahol napi szinten nagy a forgalom, sok az ember és tágas a tér.

  • Zöld lúgosító turmix – Egészséges és finom
    Készíts erős, lúgosító turmixot, idd minden egyes nap és élvezd a szervezetedre gyakorolt előnyeit, hatásait! Ez a hidratáló ital, nagyon egészséges. Jót tesz a bőrrel és a jó hangulatot ad. Sőt, valóban tele lesz energiával az, aki fogyasztja. Segíti a test tisztulását, a sejtek, a vér és a légzőrendszer regenerálódását, valamint természetes immunerősítőként is működik. Csak […]

A Monstera növény a megfelelő gondozás hatására gyorsan, hatalmasra képes megnőni, terjed, gyarapodik, fejlődik és emiatt a haladás, fejlődés, jólét szimbóluma. Szó szerint egymás után hozza a leveleit.

Facebook oldal: ITT >>>

De fontos tudni, hogy kis terekben zsúfolja, összenyomja, szűkíti a teret és ezáltal akadályozza a pozitív szabad energia áramlását. A pozitív energiák megszűnnek és helyüket a negatívak veszik át. Ez pedig minden rosszat hoz magával. Bajt, balszerencsét, gondokat, viszályt.

Miklós Edit

  •  A dietetikus a szakember vagy a táplálkozási tanácsadó is az?
    A dietetikus a szakember vagy a táplálkozási tanácsadó is az? Az európai dietetikusszövetség szerint mindenkinek joga van a megfelelő táplálkozáshoz és ahhoz, hogy ne éhezzen.     „Mindenkinek joga van a megfelelő táplálkozáshoz és ahhoz, hogy ne éhezzen. A helyes étrend ugyanis segít megelőzni bizonyos betegségeket, mérsékli azok kockázatát, csökkenti a kórházi tartózkodás idejét, javítja az orvosi […]
  •  A méz az egyik leggyakrabban hamisított élelmiszer a világon
    A méz eredetiségének igazolására a Semmelweis Egyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem világszinten egyedi módszert dolgozott ki. A laboratóriumi teszt a méz saját és hozzáadott összetevői között a kisebb eltéréseket is gyorsan és hatékonyan mutatja ki. Így alternatívája lehet a jelenleg alkalmazott bonyolultabb és költségesebb analitikai módszereknek. A Semmelweis Egyetem és a Magyar […]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük